Welkom op de website van Home-Spirit

De spirit:

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering – van Bakel, ik ben de creatieve levenskunstenaar van deze webwinkel. De shop heb ik al deels gevuld met een uniek en sfeervol assortiment, gericht op wonen, werken en puur genieten. Bijzondere must haves met een natuurlijk grondslag, en wat samen met bijpassende materialen tot een geheel verweven is. Vanuit inspiratie en liefde gecreĆ«erd om elders een nieuwe plek te vinden, om het leven te verblijden en dit te vieren!


Mijn passie:

Het is een van mijn passies om mooie producten aan te bieden die onderdeel van de natuur zijn, en waarvan de ziel nog leven uitstraalt! Een groot deel van de kunstobjecten maak ik dan ook zelf. Materialen samen blenden tot een kunstzinnig geheel, en het re-stylen van bestaande klein meubels heeft dan ook mijn grote liefde. Maar ook het maken van unieke kunstobjecten, die je het ontspannen vakantiegevoel geven van een afgelegen strandje met een ruisende oceaan geeft mij een groot gevoel van bezieling. Diverse soorten materialen zoals robuust hout, schors, krachtige edelstenen en metalen zie je dan ook veelal terug in mijn werk. Ook houd ik zelf zo van de sobere/shabbie look, ik vind het ook super leuk om creaties te maken die in een landelijke omgeving passen, waarbij de spirit van het natuur materiaal nog te voelen is.

Achter elk creatie zit een verhaal, dat de sfeer verteld van het materiaal, een deel verklapt over de ambacht en het tot stand komen van de totale vormgeving in sfeer en karakter van het object.

Eigenheid:

Home-Spirit is dan ook meer dan een alledaagste life-style-winkel, het is een online omgeving met unieke items die liefde en oog hebben voor detail, die het gevoel van een comfortabel thuis geven, en sfeer en rust uitstralen, en waarvan de levens energie te voelen is. De bijzondere moderne woonaccessoires laten zich dan ook het beste omschrijven als een mix van stoer, rustiek, eigentijds lief in een authentiek jasje, waar de spirit zich echt thuis voelt!

House and Love = HOME

Met mijn aanbod wil ik jou inspireren, zodat jezelf een sfeervolle woon en werkplek kunnen realiseren!
De energie en uitstraling in een leef of woonruimte kan in mijn beleving voor vele ontspannen feel good momenten zorgen, een mooi uitgangspunt om van een huis ook echt een welkom “thuis” te maken. Dit
is dan ook de drijvende kracht achter Home-Spirit!


Let the living spirit show you the way on my site!

Jacqueline